Настрій жінки часто мінливий, як і думки. Те ж відбувається і з сексуальним бажанням: "зараз я його пристрасно хочу, а до вечора - передумала…"

Ви коли-небудь замислювалися про те, наскільки сильно впливають фази Місяця на сексуальність і інтимні стосунки партнерів.

Про це все знає Яніна Массіні - відомий український астропсихолог і таролог. Вона розповіла Знай.uа, що Місяць, з точки зору астрології, є уособленням жіночої енергії і сексуальності. Крім того, вона склала для наших читачів сексуальних гороскоп на тиждень, який допоможе краще орієнтуватися в днях з 27 січня по 2 лютого.

"Чи помічали ви, що раптово всередині вас з'являється явний сексуальний потяг, бажання інтимної близькості і дотиків до вашого партнера або об'єкта зітхань, але буквально через годину одна думка про близькість викликає у вас роздратування. Сила і енергія Місяця настільки сильно впливають на жіночий емоційний фон і психіку, що наше лібідо багато в чому буде залежати від фази та проходження Місяця по знаках Зодіаку в той чи інший день. Безпосередньо Місяць з сексом не пов'язаний, але його вплив на загальний настрій і готовність до близькості ми не повинні недооцінювати. Здавна жіноча сексуальна енергетика залежить від фази Місяця. Неспроста жіночий цикл співпадає з Місячним циклом 28 днів. Це повний оборот Місяця навколо Землі", - повідомила Яніна Массіні.

Яніна Массіні, астропсихолог і таролог
Яніна Массіні, астропсихолог і таролог

Популярні новини зараз
Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Нові тарифи на воду та каналізацію: за кожен кубометр – 86 гривень Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Сексуальний гороскоп для жінок на тиждень з 27 січня по 2 лютого

На цьому тижні у нас зростаючий Місяць, який буде знаходитися у знаку Риб, Овна і Тільця. Протягом понеділка і вівторка думка про інтимну близькість буде ослаблена, але вже з середи, з кожним днем, наближаючись до повного місяця 9 лютого, ваше бажання буде зростати. Жінка подібна Місяцю, проходячи цикл від Нового Місяця до Повного. У цей період жіноча енергія розкривається в повну силу, пробуджуючи в вас сексуальність і потяг до партнера.

Понеділок, 27 січня, Місяць у Рибах, 4 Місячний день

На початку робочого тижня Місяць у Рибах. Сексуальна енергія ослаблена і неактивна. Протягом дня можливий внутрішній вибір: присвятити день роботі і рутинним справам або приділити час партнеру. Внутрішня нерішучість і розгубленість. Настрій і сексуальне бажання протягом дня нестабільно.

Щоб зберегти впевненість у своїй сексуальності і жіночому магнетизмі, рекомендується ввечері зайнятися медитацією, потрібен розслабляючий масаж і відпочинок. Не перезавантажуйте себе на зростаючому Місяці і бережіть сили до середи. Слід приділити час собі і свому психологічному стану.

Гороскоп для жінок, фото: pixabay.com
Гороскоп для жінок, фото: pixabay.com

Вівторок, 28 січня в Рибах, 5 Місячний день

Сьогодні відбувається активація і наповнення вас Місячної енергією і сексуальним магнетизмом. Можливі нові несподівані знайомства, флірт і неординарні пропозиції з боку партнера. Реалізація сексуальних ігор і таємних фантазій вашого партнера. Активно виявляйте ваші почуття і ваше бажання близькості. Пристрасть, флірт і сексуальна різноманітність принесуть вам успіх і увагу з боку чоловіків.

Середа, 29 січня в Овні, 6 Місячний день

З середи сексуальна енергія прокидається і виявляє у вас бажання близькості і інтимних втіх. Час, коли загострюється чутливість і інтуїція. Прислухайтеся до вашого партнера і його справжніх бажань. Можливі віщі сни, які реалізуються в найближчий час. Якщо вам приснився ваш об'єкт жадання, то, можливо, у найближчому майбутньому у вас відбудеться зустріч з продовженням. У разі, якщо запланована зустріч перенеслася на інший день, то сьогодні не місце закидів і прояву невдоволення з вашого боку.

Четвер, 30 січня в Овні, 6/7 Місячний день

Сексуальна енергія всередині вас зростає з кожним днем, і час приділити увагу слову. Сьогодні - день, коли слова здобувають найвищу силу і значимість. Все сказане вами може втілитися в життя. Ніжні смс вашому партнерові з легким фліртом і грою сприятливо вплинуть на ваше сексуальне життя. Не намагайтеся брехати і пліткувати – брехня відкриється найближчим часом. Сьогодні ваше слово буде володіти особливим магнетизмом і силою. Більше компліментів і похвали вашому партнерові.

П'ятниця, 31 січня в Овні, 7/8 Місячний день

Символ дня – покаяння і очищення душі і тіла. Рекомендовано відвідування спа-процедур і масажу. Сприятливо впливатиме на пробудження вашої сексуальної енергії романтичний вечір при свічках. Бажано використовувати червоний колір свічок. Сьогодні енергія вогню сприяє пробудженню пристрасті і імпульсу любові у ваших відносинах.

Гороскоп для жінок, фото: pixabay.com
Гороскоп для жінок, фото: pixabay.com

Субота, 1 лютого у Тельці, 8/9 Місячний день

Сьогодні ви особливо вразливі. Критичний день, перша чверть Місяця. Символ дня – летюча миша. По можливості відмовтеся від інтимної близькості з партнером. Енерговитрати сьогодні будуть дуже великі. Реалізацію сексуальних фантазій і експерименти краще перенести на інший день.

Енергетика даної місячної доби буде вкрай згубно впливати на людину. Можливі тривоги, страхи, негативні думки, відсутність бажання близькості і контакту. Спокуса і ілюзії не приведуть вас до бажаного. Не варто проявляти гординю і егоїзм. Не варто йти на провокацію з боку партнера, інакше в майбутньому ваші дії можуть призвести до плачевних наслідків.

Неділя, 2 лютого, Місяць у Тельці, 9/10 Місячний день

Життєва і сексуальна енергія підсилюється. Сексуальне бажання починає бити фонтаном. Сьогодні вам Місяць буде вподобати вашим сміливим ідеям і прояву почуттів до партнера. Рекомендовані романтичні побачення і вечір в інтимній обстановці. Ви будете наповнені упевненістю в собі і своїй унікальності. В організмі прокидаються сили і сексуальний потяг.

"Мудро виявляйте вашу сексуальну енергію в гармонії з Місячними фазами", - підсумувала Яніна Массіні.

Нагадаємо, раніше Знай.uа повідомляв, які знаки Зодіаку щедро обдарує Всесвіт на початку весни.

Також Знай.uа публікував топ-10 найбільш вірних жінок за знаками Зодіаку.

Крім того, читайте, що найбільше приваблює чоловіків в жінок.