У суботу, 25 січня, в Україні буде суха і тепла погода. Температура повітря підніметься вище нуля і в деяких областях навіть сягне +7 градусів.

При цьому тільки на північному сході можливий дрібний дощ. Вітер буде західний зі швидкістю 7-12 метрів на секунду. Про це повідомила відомий синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці.

Найтепліше буде в Миколаївській, Херсонській областях та в Криму – температура підніметься до +6 +8 градусів. А найхолодніша погода буде на Сумщині, де стовпчики термометрів піднімуться до +1 +3 градусів.

"В Києві у суботу буде хмарно і вітряно, в неділю світитиме сонечко і стихне вітер. Заплануйте погуляти в неділю, буде хороший день. Температура повітря в столиці вночі близько нуля, 25-го січня +2 градуси, 26-го січня +4 +5 градусів", - зазначила синоптик.

Казково виглядає синоптична ситуація найближчими днями. І не тому, що дуже красиво, хоча комусь, може, трапилася...

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще
Geplaatst door Наталка Діденко op Vrijdag 24 januari 2020

Народний прогноз погоди в Україні

25 січня вшановується пам'ять святої Тетяни. Якщо у цей день йшов сніг, то літо очікували дощове, якщо було морозно, ясно - літо обіцяло бути теплим. А ось тепла заметіль на Тетяну і південний вітер були небажаними явищами у цей день.

Нагадаємо, синоптик розповів, чого чекати українцям від погоди взимку і влітку 2020-го.

Як повідомляв портал Знай.uа, Леонід Горбань попередив, що до середини березня триматимуться сильні морози. В Україні весна буде морозною.

Також портал Знай.иа писав, що українцям відкрили очі на найпопулярніші міфи про зиму.