У столиці правоохоронці виявили тіло чоловіка, який повісився просто біля церкви. Ним виявився уродженець іншої області. Однак, нині й досі залишається таємницею, що штовхнуло загиблого на такий вчинок.

Про це повідомляє інтернет-видання Інформатор.

Як відзначається, на вулиці Ревуцького до таксиста підбіг невідомий та попросив викликати поліцію. За його словами, поблизу озера Сонячне він знайшов труп, після чого зник. Вже пізніше на місце прибули правоохоронці, які поспілкувалися з таксистом, але той розповів лише те, що знав від невідомого.

Поліцейські, фото з вільних джерел
Поліцейські, фото з вільних джерел

І дійсно, під час пошуків поліцейські знайшли біля церкви, з боку вулиці Здолбунівської, повішеного чоловіка на петлі, зробленій з ременя для сумки. Вже під час огляду правоохоронцям вдалося встановити особу. Ним виявився 31-річний уродженець Черкаської області. Наразі правоохоронці встановлюють всі деталі цього інциденту.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нагадаємо, що подвійне вбивство дівчат у Києві: господиня квартири смерті озвучила версію, яку "відфутболили" копи.

Як повідомляв портал Знай.ua, в Києві банда психів влаштувала погром в MisterCat: піца на голові і бите скло, дикі кадри.

Також портал Знай.ua писав, що у Харкові 11-річний хлопчик спробував покінчити життя самогубством, щоб привернути увагу матері.