Війна на сході України не завадила одружитись двом військовим медикам, які працюють у військовому госпіталі Покровська, розповідає телекомпанія “Орбіта”.

Катерина родом з Кіровоградської області, вона працює у лікувальному відділенні медичною сестрою. Іван — родом з Рівненщини. Закінчивши медичний університет, поїхав до Покровська. Починав, як медбрат, потім став працювати лікарем-неврологом.

За контрактом молодятам залишається служити 2.5 роки — Катерині та 3.5 роки — Івану, тож якихось чітких планів на майбутнє вони ще не мають.

Нагадуємо, що в березні мешканка Німеччини збирається вийти заміж за літак Боїнг.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", п'ятирічна річниця весілля - хороший привід згадати приємні моменти сімейного життя, відсвяткувати в колі близьких і подарувати довгоочікувані подарунки.

Також "Знай.ua" писав, що популярна співачка Крістіна Орбакайте і її чоловік, бізнесмен Михайло Земцов в цьому році святкуватимуть півтора десятиріччя подружнього життя.

Також портал Знай.ua писав, що впродовж найближчого року керівники українських підприємств очікують середнє значення обмінного курсу на рівні 27,43 грн/долар.