За повідомленням радника прем'єр-міністра України Юрія Голика, в лютому цього року Україна і Deutsche Bahn підпишуть угоду про стратегічне партнерство з Укрзалізницею, в якій будуть узгоджені подальші деталі.

Як зазначив Голик, згідно з домовленістю, досягнутою 22 січня в Давосі, угоду підпишуть член правління DB по інфраструктурі пан Рональд Пофалла і представники уряду України.

На сайті DB уточнюється, що компанія консультуватиме і підтримувати Укрзалізницю з технічних і управлінських питань. «Обговорюються подальші деталі співпраці, в тому числі питання оперативного управління компанією», - сказав радник прем'єра з посиланням на заяву німецької компанії.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Як відзначав Голик раніше, «це вже не перший крок на довгому, але швидкому, шляху приведення багатостраждальної УЗ, яка історично розривається на частини, до європейських норм і показників».