Російський комік і резидент шоу "Stand Up" Олексій Щербаков про політику не жартує взагалі. Раніше його називали бидло-коміком через гі*няні жарти. В нього є лише один жарт про Путіна, який можна навіть показувати по телебаченню. І раніше він діяв, а тепер не дуже. За словами Щербакова, дуже приємно, коли задаєш питання людям у залі, хто за Путіна і ніхто не плескає. Але невдовзі на деяких концертах з 800 чоловік у залі 600 почали плескати, відтоді жарт втратив свою актуальність і Щербаков про нього потихеньку забуває.

Так, комік заявив, що в Росії багато людей переконані, що в низьких зарплатах і пенсіях винен хто завгодно, але не Володимир Путін. Таку заяву комік зробив у новому інтерв'ю "вДудь".

Зокрема, Олексій привів в приклад свою тещу, яка підтримує президента:

"Кожен раз вона включає новорічну промову. Ми з тестем сидимо: "Давай лапшички нам новенької навали", а вона: "Так, вистачить президента мого чіпати". Я не знаю, що повинно змінитися. Адже вона теж працює в поліклініці, медсестрою, все бачить, але хто винен? Головний лікар винен. "У нас Людка вигнали". Ну так, не Путін же Людка вигнав, просто прийшло розпорядження всіх звільнити. Все в г**ні, все видно, але чомусь не розуміють люди досі. Повинен Путін прийти і сказати "Я вас ненавиджу", тоді вони такі "Ааа... ось воно що". Не знаю, все влаштовує. Ось вона каже, грошей немає, пенсії немає. А хто винен? "Не знаю, не Путін точно, він робить все, щоб було добре".

Нагадаємо, в улюбленому монастирі Путіна розчленували школярку: шокуючі подробиці.