Київська міська держадміністрація планує повністю скасувати жетони в столичному метрополітені з 1 квітня цього року. Крім цього, так звані "зелені" картки для проїзду виведуть з обігу з 31 березня 2021 року.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Київського метрополітену в Facebook.

Зазначається, що вже з квітня разовий прохід буде відбуватися виключно за QR-квитками.

"Використовуйте, будь ласка, всі свої запаси до 31 березня, якщо не плануєте зберігати "жетони на довгу пам'ять", - попередили в Київському метрополітені.

Черги у київському метро, "Вокзальна" - фото Знай.ua
Черги у київському метро, "Вокзальна" - фото Знай.ua

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Також там уточнили, що всі записані поїздки на "зелені" картки метро можна буде використовувати до 31 березня 2021 року. Проте надалі електронний квиток повинен повністю їх замінити.

Отже друзі! Просимо ознайомитись з проектом розпорядження КМДА щодо вартості проїзду у громадському транспорті в рамках...

Geplaatst door КП "Київський метрополітен" op Woensdag 29 januari 2020

Нагадаємо, у Києві побудують 14 нових станцій метро: у Кличка озвучили "наполеонівські" плани.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Києві з 1 квітня вартість місячного квитка на проїзд в автобусах, трамваях, тролейбусах, фунікулері та метрополітені без обмеження кількості поїздок буде становити 1,300 тис. грн.

Також портал Знай.uа писав, що у Києві вирішили позбутися ще одного пережитку радянського минулого – "агресивних" турнікетів у метро.