Популярна мережа українських супермаркетів "АТБ" знову зіпсувала своїм покупцям нерви й апетит. Так, одна з покупців у місті Бердянськ придбала сметану, до якої неприємним "бонусом" йшла цвіль. Вельми лякаючі знімки вже розлетілися мережею.

Про це стало відомо завдяки публікації користувачки Валентини Полянської в соціальній мережі Facebook.

Публікація Валентини Полянської, Facebook
Публікація Валентини Полянської, Facebook

"АТБ рулить. Продають сметану з цвіллю. Ганьба магазину АТБ!!! Набудували багато їх по Бердянську, а за якістю продукції не стежать", - пише жінка.

Також нагадаємо, що дана мережа супермаркетів давно славиться різними інцидентами, і не тільки негативними. Так, у супермаркеті АТБ в Кривому Розі стався курйозний випадок – чоловік знайшов 10 тисяч доларів (близько 400 тисяч гривень) і повернув їх власникові. Про це повідомляє місцевий телеканал "Рудана", який зробив сюжет про цю незвичайну подію. "Везунчиком" виявився чоловік на ім'я Ігор Єфремов, він був в магазині і помітив невеликий пакет біля магазинних камер зберігання. За словами криворожанина, він відразу звернув увагу на банківську печатку, а коли розгорнув пакунок, то побачив пристойну суму грошей.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Нагадаємо, у Києві затримали 11 вандалів, які пошкодили LED-підсвічування на Алеї художників і напали на людину.

Як повідомляв Знай.uа хотіли халяви, а отримали проблеми: чоловіки відмовилися платити за піцу і поплатилися.

Знай.uа писав, у популярному закладі "Пузата хата" тарган прогулювався між тарілок: "Сміливо взяла рукою".