Благодійний проєкт STEM is FEM відправить переможницю третього освітнього модуля по темі “Енергетика і Екологія” до Риму, щоб взяти участь у міжнародній конференції Yale International Alliance Conference on Global Citizenship. Про це розповідає ініціатор проекту, керівник компанії Gamingtec Сапар Карягдиїв.

«Така подорож запам’ятається надовго та допоможе обрати професію, з якою дівчина пов’яже життя у майбутньому. Я бажаю успіху усім учасницям. Впевнений, зустріч STEM is FEM у лютому пройде так само активно та пізнавально, як і попередні модулі», – говорить ініціатор проєкту.

Конференція “Громадянин Світу” організована всесвітньовідомим Єльським університетом. Це один із найстаріших та найпрестижніших американських навчальних закладів, він входить до “Ліги плюща”, а разом із Гарвардським та Принстонським складає так звану “Велику трійку” найкращих університетів США.

Цього року програма конференції буде присвячена темам, які обєднують людство, зокрема, мистецтву без кордонів, впливу змін клімата, громадянському впливу на владу, лідерству для бізнеса та суспільства та глобальному різноманіттю та інклюзивності.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Спікерами конференції стануть лідери громадської думки з усього світу - від Лівану до США. Виступатимуть представники ООН, Світового Банку, Королівської академії мистецтв, Агентства США з міжнародного розвитку, міністерств, бізнесових та громадських організацій. Протягом двох днів березня 2020 у Римі шукатимуть відповідь на питання - що таке бути громадянином світу.

Аби потрапити на конференцію необхідно здобути гран-прі освітнього модулю благодійного проєкту STEM is FEM. Модуль відбудеться у Києві 15-16 лютого, в ньому візьмуть участь старшокласниці з усієї країни, що краще за інших вирішили завдання на сайті проєкта. Протягом двох днів дівчата познайомляться із жінками, які працюють в енергетиці та екології, відвідають установи, що зайняті у секторі, та візьмуть участь у фінальному конкурсі модулю. Саме його переможниця і отримає запрошення на Yale International Alliance Conference on Global Citizenship.

Двоє учасниць, що поділять між собою друге місце, також отримають подарунки – онлайн курс “Екологія екосистем” від міжнародної освітньої платформи Udemy. Це курс, який пояснює основні екологічні концепції за допомогою наочності 3D-анімації. По результату курсу дівчата отримають сертифікати про його проходження.

Проєкт STEM is FEM – благодійна ініціатива, яка привертає увагу дівчат до освіти у STEM напрямку – професіях, пов’язаних із наукою, технологіями, інженерною справою та математикою. Мета проєкта – вплинути на ситуацію гендерної нерівності у професійних спільнотах цих напрямків.