Під час перевірки торговельних об’єктів та території біля мечеті в Шевченківському районі міста Києва правоохоронці виявили 15 нелегальних іммігрантів, 12 з них планують депортувати з країни.

Про операцію, яку провели співробітники Центрального міжрегіонального управління ДМС у м. Києві та Київській області разом з національною поліцію 31 січня 2010 року, стало відомо з заяви прес-служби відомства.

Щодо ще одного з порушників було прийнято рішення про скорочення терміну перебування в Україні, двох інших - притягнуто до адміністративної відповідальності за незаконне працевлаштування.

Нелегальний мігрант, Центральне міжрегіональне управління ДМС у м. Києві та Київській області

В управлінні заявляють, що операція була проведена відповідно до законодавства України та з повагою до релігійних і національних меншин. “Під час перевірки на територію мечеті, яка розташована поряд із місцем відпрацювання на вул. Дегтярівській, працівники Міграційної служби і поліцейські не заходили, права віросповідян не порушувались, проявів дискримінації на ґрунті раси, національності, релігії та громадянства працівниками ЦМУ ДМС у м. Києві та Київській області допущено не було”, - стверджується у повідомленні.

Популярні новини зараз
Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Нагадаємо, раніше голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров різко засудив затримання мусульман біля мечеті в Києві.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Києві проведуть молебень за зцілення від коронавіруса.

Також "Знай.ua" писав, що лідер кримських татар побудує в Києві мечеть: "Хочемо запросити президентів України і Туреччини"