Відомий український лікар-педіатр і інфекціоніст Євген Комаровський, який також є радником президента Володимира Зеленського поїде з семінарами по містах Росії. Про це розповіла Ірина Духовникова на сторінці в Instagram.

На відео доктор Комаровський анонсував власні семінари, які заплановані в Уфі, Новосибірську, Якутську, Іркутську і Єкатеринбурзі.

Тур пройде у квітні 2020 року.

"В інтервалі з 12 по 21 квітня я буду в Уфі, Новосибірську, Якутську, Іркутську і Єкатеринбурзі. І в кожному місті у нас пройде великий семінар, тривалістю близько чотирьох годин, де ми будемо обговорювати найбільш гострі, актуальні питання здоров'я дитини і, сподіваюся, здоров'я, благополуччя, взаємовідносин його батьків. До зустрічі!", – сказав Комаровський.

Популярні новини зараз
Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще

Крім того, у продажу з'явилися квитки на семінари, де вартість квитків стартує від 1500 рублів.

При цьому на головній сторінці в Instagram доктора Комаровського ніякої інформації про семінарах в Росії немає.

Нагадаємо, Комаровський заспокоїв матусь щодо температури у дітей.

Як повідомляв Знай. ua, Комаровський розвіяв головні міфи про коронавирусе.

Також Знай. ua писав, що Комаровський терміново звернувся до українців з-за коронавіруса з Китаю.