Погода в Україні на початку лютого знову б’є всі рекорди. Такий прогноз повідомила на своїй сторінці у facebook відомий синоптик Наталка Діденко. Вдень 3 лютого максимально передбачається +2+6 градусів, на Півдні на кілька градусів вище.

"+15 градусів в Україні. Правда, не повсюди, але весною пахне повсюди. Завтра цей рахат-лукум поступово розчинятиметься у похолоданні", - зазначила синоптик.

І додала, що із сильним вітром, із дощами та навіть мокрим подекуди снігом погода не усміхатиметься українцям у понеділок. На Півночі опади будуть замінятися іноді просто щільною хмарністю.

"У Києві завтра - вітряно, вогко та максимально +4 градуси. Похолодання протягом тижня посилюватиметься і досягне у нічні години відчутних морозів", - прогнрозує синоптик.

Скріншот, фото з facebook

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

І на завершення Діденко, як завжди, влучно провела паралелі - "поки що ми підглядаємо крізь лютий на блакитну весну, як актори в шпаринку штор у глядацький веселий зал, як у нас в Голосієві".

Також "Знай.ua" писав, які знаки Зодіаку серед чоловіків здатні розвалити відносини з-за кепського характеру.