На вулиці Саксаганського невідомий застрелив чоловіка, забрав у нього пакет і втік.

За словами очевидців трагедії, до перехожого підбіг невідомий, здійснив кілька пострілів, забрав у нього пакет і втік у невідомому напрямку. Чоловік від отриманих поранень помер на місці. На місці працюють оперативники.

Коли прибули лікарі, то чоловік вже був мертвий. Зараз на місці працюють співробітники поліції і слідчо-оперативні групи. Подробиці події встановлюються.

Вбивство в центрі Києва, фото МВС

Поліція Києва розшукує невідомого, який застрелив чоловіка. Для встановлення та затримання зловмисника у столиці проводиться спеціальна поліцейська операція. Орієнтовані всі наряди правоохоронців.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Вбивство в центрі Києва, фото МВС

Повідомлення про те, що на вулиці Саксаганського невідомий кілька разів вистрелив у чоловіка, після чого втік, надішло до чергової частини близько 18.00 години.

Загиблим виявився киянин 1977 року народження. На місці події працює слідчо-оперативна група, криміналістична лабораторія, кінологи та оперативники.

Відкрито кримінальне провадження за ст. 115 (Умисне вбивство) КК України.

Нагадаємо, що страшна знахідка на березі Дніпра розбурхала Київ, фото не для слабкодухих.

Як повідомляв портал Знай.uа , в Києві банда психів влаштувала погром в MisterCat: піца на голові і бите скло, дикі кадри.

Також Знай.ua писав про те, що у Харкові розстріляли директора кладовища, кілер розгулює на волі: детальний опис.