«Укрзалізниця» розпочала свою роботу ще у грудні 2015 року.Товариство є правонаступником усіх прав і обов’язків Державної адміністрації залізничного транспорту України, а також підпорядкованих підприємств і закладів, що мали статус окремих юридичних осіб.

Укрзалізниця
Укрзалізниця

Наразі компанія забезпечує 82 % вантажних і майже 50 % пасажирських перевезень, які здійснюються усіма видами транспорту. За обсягами вантажних перевезень українська залізниця займає четверте місце на Євразійському континенті, поступаючись лише залізницям Китаю, Росії та Індії.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Тож в "Укрзалізниці" вирішили проаналізували популярність внутрішніх залізничних рейсів. Про це повідомляє прес-служба компанії на своїй сторінці в Facebook:

Друзі❗️ А вам цікаво знати, які внутрішні залізничні напрями були найпопулярнішими серед пасажирів у внутрішньому сполученні❓ Бо ось нам цікаво😃 Тримайте #ТОП5 #подорожуй #Укрзалізницею

Geplaatst door Укрзалізниця - Ukrzaliznytsia op Zondag 2 februari 2020

За їх даними найбільш популярними виявилися:

  1. Перше місце "Київ-Харків", яким в 2019 році скористалися 1,7 громадян.
  2. Друге місце "Київ-Львів" - ним перевезли 1,6 млн пасажирів.
  3. Третє місце займає "Київ-Дніпро" - 1,3 млн.
  4. Столичний рейс до Вінниці - 1,1 млн.
  5. Столичний рейс Одеси - 0,9 млн. пасажирів

Всього ж за 2019 рік онлайн-сервісами "Укрзалізниці" було продано 30,4 млн квитків, що склало 57% від загального обсягу.

Нагадаємо, національний український залізничний перевізник компанії "Укрзалізниця" продовжує робити українцям нерви.


Як повідомляв портал "Знай.ua", все частіше та частіше українці зустрічають тарганів у вагонах "Укрзалізниці".


Також "Знай.ua" писав, що "Укрзалізниця" продовжує дивувати своїми "інноваціями".