Ні дня без скандалу. "Укрзалізниця" продовжує дивувати своїми "інноваціями". Так, днями мережею почав поширюватися допис у Facebook користувачки Людмили Коптелевої:

У дописі вона розповідає про свій останній досвід користування їх послугами.

Укрзалізниця не стоїть на місці і вражає винахідливістю, кмітливістю, і позамежним рівнем нахабства теж. Знайомтеся: це ЗВИЧАЙНИЙ вагон-купе, в який були продані квитки як у швидкісну електричку у вагонах трансформерах: - де просто маркером на дверях змінена нумерація на 6 місць в купе, замість 4-х; - ці вагони не розраховані на швидкість електрички, тому їх хитає як човен під час шторму; - так, туалети теж не розраховані на кількість людей, збільшена в 1,5 рази і працюють через один вагон; - wifi тут, звичайно, відсутня; - смачної кави WOG теж немає Це жесть. Говорячи культурною мовою, я засмучена, здивована і збентежена - йдеться у дописі

Ні для кого не є новиною, що наша "Укрзалізниця" має безліч проблем. Нам доводиться лише чекати на їх вирішення та обговорювати їх останні "ляпи".

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, раніше у залізничних потягах дальнього слідування знов орудують шахраї-”клофелінщики”. Про це повідомив на своїй сторінці в Instagram відомий репер Міша Марвін, який став жертвою злодіїв.


Як повідомляв портал "Знай.ua", уряд хоче віддати національному оператору залізниць Німеччини Deutsche Bahn AG в управління на 10 років "Укрзалізницю". Про це заявив прем'єр-міністр Олексій Гончарук, на "Українському сніданку" в Давосі.


Також "Знай.ua" писав, що Укрзалізниця "відзначилася" черговим скандалом через "відмінне" обслуговування пасажирів. В мережі оприлюднили фотодоказ, як у державному підприємстві-монополісті у сфері залізничних перевезень ставляться до українців.