У залізничних потягах дальнього слідування знов орудують шахраї-”клофелінщики”. Про це повідомив на своїй сторінці в Instagram відомий репер Міша Марвін, який став жертвою злодіїв.

Як повідомляється, зловмисники знайомляться з жертвою, підсипають їй в стакан з чаєм або іншим напоєм снодійне, а потім, коли жертва засинає, забирають в неї усі гроші. З Марвіним так сталось під час подорожі додому, до Києва, потягом Москва-Одеса. При чому їхав він вагоном найвищого класу - спальним.

Після цього інциденту Міша Марвін порекомендував читачам свого допису не їздити цим потягом, а також не пити чай та щільно зачиняти двері до купе.

Нагадуємо, що вчора в мережі розгорівся черговий скандал через вкрай незадовільний стан одного з потягів Укрзалізниці, який слідував з Бердянська до Києва.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Раніше портал “Знай.ua” розповідав про те, що пасажири побили провідника в поїзді Київ — Івано-Франківськ.

Також “Знай.ua” інформував про те, що "Укрзалізниця" на відповідальну посаду найняла генерального прокурора так званої "ДНР".