Укрзалізниця "відзначилася" черговим скандалом через "відмінне" обслуговування пасажирів. В мережі оприлюднили фотодоказ, як у державному підприємстві-монополісті у сфері залізничних перевезень ставляться до українців.

Пасажирка потягу сполучення "Бердянськ - Київ" Аліна Союнова поскаржилася, що температура повітря в одному з вагонів була така ж, як і надворі, а вікно в купе заклеєно скотчем.

Свій пост Аліна опублікувала в соціальних мережах в групі "Brd24 Бердянськ", та опублікувала фото, яке демонструє "чудові" умови в 10 купейному вагоні поїзда 116.

Під постом пасажирки користувачі залишили багато коментарів, в яких розповідали про свій досвід поїздок, який не завжди був таким сумним. А автору поста радили скаржитися на неналежні умови в вагоні.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, Укрзалізниця вчергове "потішила" зручностями пасажирів

Як повідомляв портал Знай.ua, "Укрзалізниця" найняла генерального прокурора "ДНР" на відповідальну посаду

Також Знай.ua писав, пасажири побили провідника в поїзді Київ — Івано-Франківськ