Стало відомо, що національний український залізничний перевізник "Укрзалізниця" вкотре засмутила своїх пасажирів. Спекотні вагони стали не єдиним "недоліком" компанії. Про свою поїздку розповів на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook користувач Антон Гужел.

Так, чоловік емоційно поділився своїм півторагодинною подорожжю в поїзді компанії "Укрзалізниця".

Укрзалізниця

"Їду в поїзді 769 у Кам'янець-Подільський. В дорозі 1,5 години і вагони так мотиляє і ковбасить - обі*ратися можна...", - написав Гужел.

Також він додав, що у вагоні складно дихати і досить жарко.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

"У вагоні номер 6 душно і жарко", - повідомив чоловік.

Укрзалізниця! Еду в поезде 769 в Каменец-Подольский. В дороге 1,5 часа и вагоны так мотыляет и колбасит - обосраться можно... В вагоне номер 6 душно и жарко.

Geplaatst door Антон Гужел op Zaterdag 9 november 2019

Користувачі мережі відреагували на посаду з гумором і підтримали Гужела.

"Я катаюся досить чвсто та такої ж думки, особливо швидкі нічні ....іноді здається,що зійде з рейок нах...", "Тримайся", "Бережи себе! Мій юний друг!", - прокоментували користувачі.

Нагадаємо, що 743 тисячі гривень і 588 тисяч гривень на місяць - саме стільки отримують члени правління та наглядової ради компанії "Укрзалізниця".

Як повідомляв портал Знай.ua, на презентації проекту фінансового плану залізничного перевізника "Укрзалізниця" на 2020 рік, яка нещодавно збільшила термін попереднього продажу квитків, розповіли, що в наступному році вартість квитків на пасажирські перевезення трохи збільшиться.

Також портал Знай.ua писав, що національний український залізничний перевізник компанія "Укрзалізниця" знову шокувала українців жахливими умовами.