З березня 2020 року в Україні зростуть мінімальні виплати по безробіттю на 170 гривень. Про це повідомили представники Фонду соцстрахування в ефірі "Сніданку з 1+1".

Відомо, що раніше сума становила 1630 гривень, а вже з весни складе 1800 гривень. Виплати будуть здійснюватися з урахуванням заробітної плати та страхового стажу, які у них були.

Черга на допомогу, фото zaxid.net
Черга на допомогу, фото zaxid.net

Крім цього, раніше в Пенсійному фонді оприлюднили дані про виплати і виявилося, що 60% українських пенсіонерів отримують до 3 тисяч гривень пенсії, а лише кожен 10-й українець, який виходить на пенсію, отримує до 10 тисяч. Станом на 1 січня 2020 року середня пенсія становила 3082 грн.

31 січня повідомлялося, що в Київському міському центрі зайнятості зареєструвалося майже 9,5 тисячі безробітних, з яких приблизно дві тисячі - колишні високопоставлені чиновники.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Нагадаємо, молодих матусь терміново попередили про зміни у виплатах.

Як повідомляв Знай. ua, безробітним українцям будуть виплачувати чималі суми.

Також Знай. ua писав, що скільки отримають українки в декреті.