Українець звинуватив мережа магазинів Цитрус в тому, що більшість консультантів розмовляють російською мовою і навіть при проханні відмовляються переходити на українську мову. Своєю історією спілкування з консультантами поділився у Facebook Юрій Конончук.

"Телефонує номер із кодом Києва 044. Піднімаю слухавку. Зі мною вітається співробітник Цитрусові і каже, що в мене є бонуси до Дня народження", - розповідає він.

При цьому Юрій зазначив, що день народження у нього в липні і чому про бонуси йому повідомляють в лютому. Виявилося, що в системі записано 1 лютого і пояснив, що такі збої бувають і навіть розповів, як їх можна отримати. Нерозуміння почалося після прохання чоловіка говорити державною мовою.

Телефонує номер із кодом Києва 044. Піднімаю слухавку. Зі мною вітається співробітник Цитрусу і каже, що в мене є...

Geplaatst door Yurii Kononchuk op Woensdag 5 februari 2020

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

" — А чому ви розмовляєте зі мною російською?
Патамуша я званю вам з Адесси.
А Одеса хіба не в Україні знаходиться, чому ви розмовляєте зі мною російською?
А какоє ето імєєт значєніє, на каком язикє я ґаварю?
Ну гаразд, до побачення.

Citrus.ua чому ваші співробітники з україномовними людьми в Україні говорять російською?", - звернувся до керівництва українець.

Він зазначив, що якщо у випадку розмови з російськомовним клієнтом вони переходять на мову співрозмовника, то чому не зробили так у протилежному випадку.

"Чи Одеське відділення чимось особливе? В оффлайні так само — всі розмовляють російською. Лише 1 раз із 20 консультант перейшов на українську", - резюмував українець.

Нагадаємо, у популярному супермаркеті взяли покупця в "полон" і змусили платити за продукти двічі.

Як повідомляв Знай. ua, харків'яни епічно зганьбилися на відкритті АТБ і ледь не задушили пенсіонерку, кадри шабашу.

Також Знай. ua писав, що одиноких харків'янок "ощасливили" до Дня Святого Валентина, шоколадний п*нік замість хлопця.