Український боксер Олександр Усик влаштував заочну словесну перепалку з колишнім атовцем Леонідом Остальцевим після того, як той назвав Олександра "мавпою".

Колишній військовий, засновник піцерії Pizza Veterano Леонід Остальцев розкритикував боксера Олександра Усика в своєму емоційному інтерв'ю "Є сенс" на "П'ятому каналі", назвавши спортсмена "мавпою" через його неоднозначну позицію щодо війни з Росією.

Крім Усика, дісталося від Остальцева також і найбільш титулованому українському боксеру, чемпіону світу Василю Ломаченку.

"Нас оточують не лише ломаченко, усики, портнови, богдани, ну і інші іже з ними мавпи. Є величезна кількість гідних людей, які розуміють, що відбувається в країні і не бояться називати речі своїми іменами", - сказав Остальцев .

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

У відповідь Усик опублікував в Instagram відповідь, звернувшись до Остальцева в дивних віршах та обызвавши його "ослом".

Нагадаємо, Олександр Усик гідно відповів на провокаційне запитання російських журналістів

Як повідомляв портал Знай.ua, Усика назвали терором надважкої ваги