За останній місяць в Україні пропали безвісті більше тисячі неповнолітніх. На сьогодні у розшуку перебуває близько 14 дітей. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Національної поліції.

"З початку року в територіальні підрозділи поліції надійшло 1162 заяв і повідомлень про безвісне зникнення неповнолітніх. Протягом доби у поточному році по гарячих слідах розшукали 1148 дітей. Станом на 3 лютого 2020 року в розшуку перебуває 14 безвісти зниклих неповнолітніх, зниклих протягом 2020 року", - розповіли в Нацполіції.

У Харкові зникла дитина, фото: Город Х
У Харкові зникла дитина, фото: Город Х

За даними правоохоронного органу, основними причинами відходу дітей з сімей є їх схильність до бродяжництва, конфлікти в родині і з однолітками, небажання батьків вникнути у проблеми дітей, а також залишення дітей без нагляду і низького рівня виховання.

Нагадаємо, у селі Велика Снітинка, Фастівського району Київської області розшукують 14-річного Бойченка Дмитра, який пішов з дому і не повернувся.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, під Києвом у місті Біла Церква зникла неповнолітня Нікіфоренко Аліна. 14-річна дівчинка пішла з дому за адресою вулиця Комсомольська, 87.

Також портал Знай.uа писав, що в місті Дергачі Харківської області зникла 13-річна Олена Калашник. Відомо, що останній раз він виходив на зв'язок із батьками 1 лютого 2020 року.