Китайський коронавірус 2019-nCoV досі не зупиняється і продовжує ширитися світом. Інфекція почала своє поширення у грудні 2019 року з міста Ухань.

Станом на 7 лютого 2020 року, у Китаї загинули від коронавірусу 2019 nCoV близько 636 осіб, а кількість хворих перевищила позначку у 31 тис. Ці данні опублікував ВООЗ у Twitter:

Загальна кількість підтверджених випадків нового коронавіруса з материкового Китаю на сьогоднішній день становить 31 161 (людини). Ці дані включають 4 821 важких випадків та 636 померлих”. — йдеться у повідомленні

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Але якщо врахувати ще дві смерті у Філіппінах і Гонконзі — всього 638 загиблих.

Коронавірус з Китаю, фото financoff
Коронавірус з Китаю, фото financoff

Раніше китайський інформаційний портал NetEase Inc. стверджував, що кількість випадків зараження вірусом здолала рівень у 30 тис. осіб, а кількість загиблих тоді становила 633 людини. Але також у них була і радісна новина, яка полягала у тому, що близько 1,4 тис. осіб одужали.

Нагадаємо, статистику смертності від коронавірусу на ранок 6 лютого 2020 року


Як повідомляв портал "Знай.ua", створено онлайн-карту поширення китайського коронавірусу в реальному часі


Також "Знай.ua" писав, що у дитини діагностували смертельну інфекцію через 30 годин після народження.