З окупованого путінськими бойовиками Донецька прийшли вельми тривожні новини. З'явилася інформація, що бойовик "ДНР" застрелив чотирьох людей, і звів рахунки з життям після всього, що сталося.

Про це стало відомо завдяки повідомленням українського блогера Дениса Казанського в мережі Twitter.

Публікація Дениса Казанського, Twitter
Публікація Дениса Казанського, Twitter

"Підтвердилася інформація про масове вбивство в Донецьку. Співробітник МДБ Віктор Москаленко застрелив 4 людини і вчинив самогубство. Загинули начальник та заступник начальника слідчого відділу Калінінського РУВС Роман Юдін та Мажерович Григорій, ще один співробітник МВС і таксист.", - пише Казанський.

Також раніше в мережі були опубліковані й інші повідомлення щодо цього інциденту:

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

"Загинув мій друг Гарік. Вдома залишилася вдовою дружина з двома дітьми. (Загинув) цивільний, колишній офіцер МВС". Загинули ще три людини. П'ятий, хто це "наробив", коли пройшла "білка" застрелився. Чулковка, в р-ні 22:00 це чула. Царство небесне. Імена, чини не пишу спеціально", – йдеться у повідомленні користувача Twitter Donbass Cat.

"В Донецьку дикі розборки були. У підсумку 5 200-х (убитих). У Рай не візьмуть. Цікаво як швидко деталі в мережу протечуть", – йдеться у повідомленні каналу Telegram "Ясинувата Донбас на лінії вогню".

Нагадаємо, Зеленського благають ввести Нацгвардію в Мукачево.

Як повідомляв Знай.uа у Мукачеві розстріляли одного екснардепа, кілер в червоній куртці засвітився на відео.

Знай.uа писав, хвалився вбивством сотень людей: помер кілер легендарного наркобарона Пабло Ескобара.