Засновник полку "Азов", лідер "Національного корпусу" Андрій Білецький заявив, що український народ продовжить боротьбу за збереження землі та додав, що ініціативі влади немає народної підтримки та довіри. Про це він повідомив під час дебатів з представником земельних латифундистів і радником прем'єр-міністра Олексієм Мушаком в ефірі телеканалу "Інтер".

Андрій Білецький

"Радник Гончарука не знайшов контраргументів проти незаперечних фактів - законопроект про ринок землі за відсутності кадастру є катастрофою. А дозвіл на подвійне громадянство, яке лобіюють "слуги народу", передасть українську землю у власність іноземних компаній", – написали в Telegram-каналі "Національного корпусу".

Також Андрій Білецький нагадав про незаповненість земельного кадастру, тотальну недовіру громадян України до законопроекту про ринок землі. До того ж, він запевнив, що акції опору будуть продовжаться.

"Потенціал протестів є. Люди будуть боротися за скасування цього законопроекту", - заявив лідер "Національного корпусу".

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, що Андрій Білецький розповів про те, як пройшов перший день лютого на фронті.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Андрій Білецький нагадав, як у грудні влада намагалася залякати кийками і сльозогінним газом людей, які виступили проти розпродажу землі.

Також "Знай.ua" писав, що 11-12 лютого на дамбу біля Чаплинки Херсонської області вирушає комісія оглядати Північно-Кримський канал і вирішувати питання відновлення постачання води в Крим.