Сьогодні, 9 лютого, у Нових Петрівцях трапилась прикра пожежа. Станом на зараз на об’єкті працюють всі екстрені служби. У населеному пункті Вишгородського району Київської області палає будівля.

Клуби диму ймовірно валять з даху комерційної будівлі. На місці події працюють пожежники. Густий смог із чорного диму стелиться селом, очевидцям вдалось зняти на відео прикрий інцидент.

Про потерпілих і причини інциденту поки що не відомо нічого. На офіційному сайті ДСНС інформації про сьогоднішній інцидент поки що не оприлюднили.

Пожежа, фото очевидців

Популярні новини зараз
Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома
Показати ще

Пожежа, фото очевидців

Працівники ДСНС, оперативно прибули на місце пригоди та розпочали боротьбу з вогнем. Наразі інформації про потерпілих немає. Також невідомо, що стало причиною згоряння. Всі деталі будуть з'ясовувати фахівці після ліквідації вогнища.

Нагадаємо, у Києві СТО охопило пекельне полум'я, перші подробиці з попелища.

Також портал Знай.uа писав, що у Дніпрі чоловік, якого патрульні затримали за керування транспортним засобом у нетверезому стані, пропонував патрульним нестандартний хабар.

Як раніше повідомляв портал Знай.uа, під Києвом підпалили автомобіль депутата Ірпінської міськради Богдана Слюсаренка. Відомо, що пожежа сталася близько 4:40 біля будинку, в якому проживає депутат.