В Україні мешкає пенсіонерка Світлана, яка кидає виклик гравітації. Вдень вона - прибиральниця у супермаркеті, а ввечері - зірка танців на пілоні! І це в 65 років!
За словами жінки, йдучи дорогою на танці на пілоні, вона вже молодіє, а коли заходить до зали, то відчуває себе на 18.
Каже, що робить це заради того, щоб залишатись сексі і здоровою у своєму віці. Сім’я Світлани була в шоці, коли вона 5 років тому почала танцювати на пілоні.

У свої 65 років Світлана - зірка танців на пілоні!

Вдень - прибиральниця, а ввечері - зірка танців на пілоні! І це в 65 років!

Geplaatst door Радіо Свобода op Vrijdag 31 januari 2020

"Донька, їй 42 - негативно поставилась до цього", - пояснює жінка і додає, що у народі сформовано відразливе ставлення до пілону і погані асоціації.

Пенсіонерка-танцівниця, кадр з відео

Але коли побачила третій виступ, то похвалила маму. А син на рік молодший за доньку не коментує захоплення мами - просто посміхається.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

У студії танцю жінка стала прикладом для молодих дівчат і вони всі кажуть, що хотіли б у такому солідному віці займатись пол денс.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше писали, як виглядають звичайні жінки 50-70 років після пластики - мінус 30 років.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Слава Камінська вперше розповіла, через що розлучилася з чоловіком: "Коли ми займалися інтимом..."