В центрі уваги українців опинився вагон приміського потягу Дніпро – Запоріжжя. Стан поїзда "Укрзалізниці" в черговий раз довів, що рухомі склади давно пора відправити на списання. Відповідне відео з'явилося на YouTube в понеділок, 10 лютого. Дах старенького вагона виявився неготовим до сильного дощу.

На відео можна побачити, що під час зливи зі стелі вагона пустився справжній водоспад, затопивши пасажирські сидіння електрички. Лише завдяки тому, що половина місць пустувала, людям вдалося пересісти на "сухі" крісла і сховатися від дощу. Залишається тільки гадати, що може статися з електричкою Дніпро – Запоріжжя в годину пік під час зливи.

У вагоні поїзда протік дах, скріншот: YouTube
У вагоні поїзда протік дах, скріншот: YouTube

У вагоні поїзда протік дах, скріншот: YouTube
У вагоні поїзда протік дах, скріншот: YouTube

Українців ця ситуація відверто шокувала. Більшість користувачів залишають обурені коментарі під відео, порівнюючи зарплату ексглави "Укрзалізниці" Євгена Кравцова зі зношеністю вагонів.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Головне 1 млн з/п і 500 тис. авансу, що там якийсь вагон...". "Це Європа". "Європа вже в дорозі", - пишуть в коментарях.

Очікується, що можливо критична ситуація з рухомими складами "Укрзалізниці" скоро вирішиться, адже національний перевізник офіційно розпочав процес конкурсного відбору на пост глави правління компанії.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, працівники "Укрзалізниці" отримують "брудні" гроші від керівництва, що відомо про доходи залізничників

Як повідомляв портал "Знай.ua", раптова смерть у поїзді "Укрзалізниці", чоловік не дочекався швидкої

Також "Знай.ua" писав, що "Укрзалізниця" впускатиме пасажирів до вагонів по-новому - зміни, про які варто пам'ятати кожному