Вранці 12 січня, у поїзді «Зерново-Київ Волинський» несподівано помер чоловік.

Чоловік сів у поїзд та проїхавши всього одну зупинку повідомив про різке погіршення свого самопочуття. В Конотопі йому стало погано, і там же одразу на місці до нього викликали швидку.
Хоч «Швидку» викликали відразу ж, але вона приїхала тільки через 50 хвилин.

Чоловік помер у вагоні поїзда, так і не дочекавшись медиків. Лікарі бригади швидкої допомоги, що прибули на виклик змогли лише констатували смерть чоловіка.

Причини смерті встановлює судово-медична експертиза, більше деталей поки невідомо.

Електричка, Апостроф
Електричка, Апостроф

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше у столиці в одному з районів просто посеред біло дня спалахнула електричка.

Як повідомляв портал "Знай.ua", що Укрзалізниця не стоїть на місці і вражає винахідливістю, кмітливістю, і позамежним рівнем нахабства теж. "Знайомтеся: це ЗВИЧАЙНИЙ вагон-купе, в який були продані квитки як у швидкісну електричку у вагонах трансформерах..."

Також "Знай.ua" писав, що в одному з поїздом "Укрзалізниці" сталася жахлива НП, 4 людини серйозно побили провідника поїзда, який їхав з Києва в Івано-Франківськ.