У столиці в одному з районів просто посеред біло дня спалахнула електричка. Наразі рятувальники і досі не знають причину пожежі.

Про це повідомляє ГУ ДСНС Київської області.

Як відзначається, пожежа сталася на території вагонного депо на вулиці Качалова, що у Святошинському районі. Саме там, з поки невідомих причин, вагон електричного поїзда охопило полум'я.

Вже коли на місце прибули найближчі рятувальники та, знеструмивши потяг і ліквідувавши пожежу, встановили, що загоряння сталося в туалеті проміжного вагона з розповсюдженням вогню на тамбур.

Фото з потягу

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"В результаті пожежі пошкоджено туалет, закопчено приміщення тамбуру та частково вагону, сидіння не пошкоджені. До гасіння пожежі було залучено 5 одиниць основної та спеціальної техніки, а також 23 чоловіка особового складу Київського гарнізону", - йдеться в повідомленні.

Окрім цього, відзначається, що загиблих та травмованих немає.

Нагадуємо, що на вихідних у Мерефі Харківської області під час сеансу загорівся кінотеатр — спалахнули дрова в котельні.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua , на ходу загорівся потяг "Шостка-Київ", в цей момент у вагонах перебували люди.

Також портал Знай.ua інформував про те, що в знаменитому російському парку, що знаходиться в Москві, сталася масштабна пожежа.