У Полтаві сьогодні, 24 лютого, близько 18:00 сталася пожежа в приміщеннях будівлі колишнього Полтавського турбомеханічного заводу. Про це повідомляє місцеве видання Полтавщина. Вогонь продовжує поглинати навколишні приміщення. Вогнеборці не можуть приборкати пожежу через надзвичайні масштаби.

За інформацією прес-служби ГУ ДСНС України в Полтавській області, попередньо відомо, що загоряння охопило дах. На місці події працюють шість автоцистерн і кілька бригад державних пожежно-рятувальних частин. Для гасіння використовують дві драбини. Ситуацію ускладнює те, що площа загоряння дуже велика.

Горить

У Полтаві на вулиці Зіньківська горить ринок "Київський" та автостанція. За інформацією речниці ГУ ДСНС України Полтавщини Світлани Рибалко, зайнялися торгові приміщення у будівлі колишнього Полтавського турбомеханічного заводу. Пожежа виникла близько 18.00. Площа займання дуже велика.На місці події працюють 8 одиниць техніки, з них 2 автодрабини. Вогонь охопив дах магазинів "Лідер взуття" і "Єва". А також перекинувся на сусідні магазини та критий ринок.

Geplaatst door Місто Полтавська телевізійна студія op Zondag 24 februari 2019

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Відомо, що вогонь поширився на магазин "Взуттєвої Бум!", відділення мережі магазинів "Єва" і критий ринок. Сусідні точки реалізації превентивно виносять товари з приміщень. Про потерпілих під час пожежі поки що не повідомляють. На місці інциденту зібралось багато люду і спеціалісти всіх екстрених служб міста.

Нагадаємо, у Києві неадекват облив квартиру бензином і підпалив, є загиблий: відео. В українській столиці сталася жахлива пожежа. Однокімнатна квартира згоріла дотла. Відомо, що пожежа сталася за адресою Голосіївський проспект, 94.

В момент загоряння всередині житла було двоє мешканців. До великого щастя, вони не постраждали, але у вогні загинув їхній домашній друг - декоративна криса.

Як повідомляв Знай.uа, страшна пожежа охопила консерваторію: чорний дим оповив столицю. У прибудові Московської державної консерваторії імені П. І. Чайковського сталася пожежа.

Джерело також відзначило, що гарячий корпус знаходився на реконструкції, в ньому розташований факультет симфонічного та хорового диригування.

Уточнюється, що на місце прибули 30 пожежних розрахунків. Площа загоряння становить 30 квадратних метрів, йому присвоєно другий (з п'яти можливих) рівень складності. Відомостей про потерпілих поки немає.