У прибудові Московської державної консерваторії імені П. І. Чайковського сталася пожежа. Про це в суботу, 23 лютого повідомило ТАСС.

"Сталася пожежа будівлі консерваторії в Середньому Кисловському провулку, будинок 4", — пояснив співрозмовник агентства, додавши, що, за його даними, відкритим полум'ям горить третій поверх.

Джерело також відзначило, що гарячий корпус знаходився на реконструкції, в ньому розташований факультет симфонічного та хорового диригування.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Уточнюється, що на місце прибули 30 пожежних розрахунків. Площа загоряння становить 30 квадратних метрів, йому присвоєно другий (з п'яти можливих) рівень складності. Відомостей про потерпілих поки немає.

Раніше повідомлялося, що в українській столиці сталася жахлива пожежа. Так, в торговельному центрі Art Mall на вулиці Заболотного, 37 в одному з холодильників супермаркету Fozzy сталося загоряння.

Відомо, що гарячий інцидент стався в четвер, 21 лютого. Про це пишуть столичні ЗМІ, з посиланням на оперативні дані екстрених служб.

За інформацією журналістів, пожежа сталася приблизно о 2:15 ночі. Їдкий дим швидко оповив приміщення магазину, а попіл засипав продукти і товари супермаркету. Вогонь вдалося загасити ще до приїзду рятувальників. Пожежники перевіряли територію і перешкоджали можливого повторного загоряння. За попередньою версією пожежа в холодильнику сталася через коротке замикання.

Відмітимо, 21 лютого, 6:04, по вулиці Транспортній у селищі Новоподгороднє Меживского району Дніпропетровської області сталася пожежа.

Про це повідомляють у прес-службі ДСНС Дніпропетровської області.

Як повідомляв Знай.uа, перші жертви глобального потепління: знищений цілий вид тварин.

Знай.uа писав, у Львові горить готель з туристами: смертельне фаєр-шоу.