У Туреччині потужна лавина накрила бус із людьми та снігоприбиральну машину просто на шосе і знесла в долину. 5-ро пасажирів загинули на місці. Двоє пасажирів зникли у сніговій пастці.

На відео видно, як люди з усіх сил риють сніг, щоб відкопати з-під завалів бодай когось живого. Коли три сотні рятувальників і медиків працювали у горах, щоб допомогти постраждалим, долину накрила ще одна, значно потужніша лавина. Біля підніжжя гори перекинуло декілька рятувальних автомобілів. Вся ця велетенська кучугура снігу і металу поховала під собою натовп людей, серед яких поліцейські, пожежники, працівники охорони і цивільні.

Рятувальники Грузії та місцеві волонтери шукали туриста два дні, фото: Rustavi2
Рятувальники Грузії та місцеві волонтери шукали туриста два дні, фото: Rustavi2

23-х людей відкопали вже мертвими. Згодом стало відомо, що кількість загиблих зросла до 41.

Один із виживших у трагедії чоловік розповідає, що пролежав під сніговими завалами 25 хвилин, коли їх автобус накрило лавиною, у бусі було 10 дорослих і 2 дітей.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Під сніговими завалами знаходиться ще 10-15 людей, але рятувальникам доводиться працювати вкрай обережно, адже існує загроза сходження ще однієї лавини.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, в Грузії лавина поховала українця, якого шукали два дні.

Як повідомляв Знай.uа отримали свободу і життя: під Києвом врятували від загибелі зграю прекрасних птахів.

Знай.uа писав, вагітна харків'янка отруїлася чадним газом, два життя повисло на волосині.