У мережі опублікували відео, на якому дівчина в істериці кричить на таксиста, а потім починає бити його. Досить швидко користувачі з'ясували, що учасницею інциденту стала фітнес-тренер Яна Данькова, що проживає в Москві.

Ще донедавна про Яну Данькову знали лише відвідувачі фітнес-клубу, де вона працювала. Тепер же дівчина стала справжньою зіркою Мережі, і все завдяки істериці, яку колишня модель влаштувала таксисту, не побажав відвезти її в потрібне місце.

На відео, що потрапило в мережу, Яна кричить матом і погрожує водієві, що йому не поздоровиться.

"Вези мене на місце, мразь. Мене люди чекають. Вези мене, тварюку, а інакше я зателефоную друзям. Ти спеціально робиш? Я ж кажу, що поспішаю", — заявляла Данькова, попутно б'ючи таксиста.

Популярні новини зараз
Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом "Велика активація": астролог визначив, коли українська земля позбавиться окупантів Мама найважчої людини Великобританії в паніці – не може поховати 317-кілограмового сина Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

Сам водій вів себе досить спокійно. Він попросив агресивну пасажирку покинути салон, але вона ще довго вимагала відвезти її за вказаною адресою.

Сама Яна спочатку підтвердила журналістам, що у неї стався неприємний інцидент з водієм, але потім відмовилася від своїх слів. Зараз дівчина не коментує інцидент.

Скріншот, фото з Інстаграм

Скріншот, фото з Інстаграм

"Я просила їхати, а він усміхався. Злякалася, визнаю. Пізніше занадто вийшла з себе - звичайно. Я вже запізнювалася на роботу, страх залишитися одній на шосе мене просто розчавив. У паніці я не знала, що робити і як рятуватися. Звичайно, я дуже жалкую, що так себе повела", - написала після істерики дівчина у своєму Інстаграм.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що скандальна "Міс Львів" затанцювала під дудку окупантів на телеканалі Путіна: "Переслідують бандерівці"