Трагедія сталася 13 лютого вранці в Київській міській клінічній лікарні №10 (за адресою пр-т Голосіївський, 59-Б). Про це розповіла очевидець НП Олена Кагал на своїй Facebook-сторінці.

За її словами, близько половини дев'ятого у 40-річного чоловіка прямо у черзі на гастроскопію (обстеження шлунку і кишківника) різко погіршилося самопочуття.

Через хвилину він синіє. На весь поверх, де, до речі, сидять кардіологи, не знайшлося жодного лікаря, який би міг надати першу допомогу. Не знайшлося і в усій 11-поверховій будівлі. Жодного. За ліками першої допомоги в аптеки бігали люди з черги. "Швидку" чекали 30 хвилин - обурюється мешканка Києва

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Чоловік втратив свідомість. До приїзду швидкої допомоги, лікарі центру намагались повернути чоловіка до життя проводячи непрямий масаж серця та застосувавши адреналін.

Медики швидкої допомоги провели активну реанімацію із застосуванням дефібрилятору, адреналіну та непрямого масажу серця. Попри всі зусилля, чоловік помер не приходячи до тями.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше в Україні з'явилася можливість зателефонувати на гарячу лінію для запобігання домашнього насильства.

Також Знай.uа" писав: що українська боксерка потрапила в ДТП на мотоциклі