За допомогою снів мозок обробляє отриману інформацію, намагається знайти рішення проблем і шляхи досягнення цілей. Тому і тлумачення сну строго за сонником зазвичай має мало сенсу — потрібно враховувати індивідуальні особливості: думки, почуття і переживання конкретної людини.

Вагітність у сні
Вагітність у сні // alwaysbusymama.com

Вам наснилося, що ви вагітні, — до чого це?

Традиційно бачити вагітність уві сні вважають хорошим знаком, що пророкує фінансове благополуччя — здатність «народити» багатство. Також говорять про творчий потенціал, планах на створення чогось цінного і значимого і про зрілість особистості в цілому. Але, як і у кожного символу, у вагітності є і негативне значення — найчастіше це приховане захворювання або потрапляння під чужий вплив.

Сон про вагітність може виявитися і віщим — підсвідомість про подібні речі здогадується куди раніше, ніж виявляються фізіологічні ознаки, тож зробити тест буде не зайвим. До речі, саме такий підхід до тлумачення снів був у Зигмунда Фрейда — він вважав, що жінка, яка побачила себе уві сні вагітною, може починати готуватися до появи малюка. Втім, була у нього й інша версія: жінка незадоволена своїм партнером і незабаром у неї розпочнуться нові відносини. Варто чекати на зміни в особистому житті і самотній жінці, яка побачила себе вагітною уві сні.

Вагітність у сні
Вагітність у сні // medicalaser.com.ua

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Звичайно ж, багато що залежить від того, кому саме сниться своя вагітність. Якщо вагітною побачила себе жінка, яка і в житті знаходиться «в цікавому положенні», то сон, швидше за все, є просто продовженням її переживань. Також такий сон можна тлумачити як пророцтво, що пологи будуть легкими, а відновлення після них — швидким. А якщо вірити соннику Ванги, то вагітну незабаром чекають приємні події.

Якщо ж жінка не вагітна, поле тлумачень подібного сну набагато ширше. Крім коливань гормонального фону, здатних підкинути сон про вагітність, наприклад, в період овуляції, є й більш символічні причини. Один з сонників стверджує, що вагітність уві сні — ознака невірності чоловіка. З точки зору психології, так може проявлятися підсвідоме бажання «прив'язати» чоловіка до себе. Так чи інакше, це привід подумати про те, що відбувається у відносинах. Так само говорить про проблеми — або, навпаки, якісь позитивні тенденції — в стосунках вагітність дружини, що наснлася чоловіку. Безумовно, підсвідомість чимось стурбована, і варто розібратися — чому.

Інша ймовірна причина сну — проблеми зі здоров'ям, невиявлені досі захворювання.

Для юної дівчини такий сон може говорити про готовність до нового етапу в житті — не обов'язково народження дітей, а, наприклад, нових відносин, початку сімейного життя або сепарації від батьків. Дівчині варто пошукати в своєму житті нові можливості і надії. За іншою версією такий сон говорить про неприємності, незначних збитках і ймовірності стати об'єктом пліток.

Якщо дівчина до того ж незаймана, такий сон може говорити про її готовність до відносин і інтимної близькості, про жіночий початок, що прокинувся в ній.

Вагітність у сні
Вагітність у сні // golos.ua

А ось жінці похилого віку, побачивши себе уві сні вагітною, варто проявити підвищену увагу до власного здоров'я.

Вагітність чоловіка уві сні

Цікаві випадки, коли власна вагітність сниться чоловікові. Зрозуміло, що подібні сни носять символічний характер, але значення їх може бути різним.

Наприклад, такий сон може говорити про невпевненість в собі: чоловіка турбує його нинішній стан, він з якихось причин сумнівається в собі, вважає себе неспроможним. Можливо так само, що в даний момент цей чоловік «виношує» якийсь проект — у творчій сфері, або в бізнесі, і готовий приступити до його реалізації. Таким чином, приснився вагітність — це свого роду сигнал про пошук людиною свого місця в світі, своєї місії. Працює цей принцип і для жінок — вагітність уві сні може бути знаком, що час почати реалізовувати щось, давно задумане. Варто звернути увагу на термін вагітності, що наснилась — це може наштовхнути на думки про те, наскільки вже «доношена» ідея, і коли повинен «народитися» результат.

А ось за Фрейдом вагітність чоловіка уві сні слід розуміти більш буквально: цей чоловік готовий стати батьком і хоче дитину від своєї нинішньої партнерки. Також це може свідчити про те, що він повністю щасливий в нинішніх відносинах, але при цьому дуже ймовірне їх швидке погіршення аж до розриву.

Аналізуючи сон, недостатньо зрозуміти, яка подія ховається за символом вагітності — реальне очікування поповнення, якийсь творчий проект або щось зовсім інше. Згадайте, які почуття ви відчували уві сні щодо вагітності. Радість? Тривогу? Страх? Швидше за все, те ж саме ви відчуваєте і по відношенню до реального події — усвідомте і прийміть ці емоції.

До чого сняться вагітні жінки?

Якщо вам сниться вагітна жінка — можливо, у вас назрівають фінансові труднощі і доведеться просити в борг. В інших варіантах тлумачень чужа вагітність означає, що в борг попросять у вас, або вас чекає непередбачений дохід. Тобто, однозначного тлумачення цього сну немає, але найчастіше його пов'язують з грошима. Зокрема, про матеріальні втрати після подібного сну говорить сонник Нострадамуса.

Вагітність у сні
Вагітність у сні // porcelain-dent.com.ua

Має значення, хто саме наснився вам вагітним. Якщо, припустимо, чоловік побачив уві сні дружину, це говорить про його ніжні почуття до неї і бажання піклуватися. Також, за версією одного з сонників, це віщує йому білу смугу в житті, приємні події або звістки.

Знайома жінка — сестра, подруга, сусідка — яка наснилася вам вагітною, ймовірно, стане саме тією людиною, яка допоможе вам впоратися з виниклими труднощами.

Тлумачення сну — вагітність хлопчиком, дівчинкою, двійнею, трійнею?

Існують різні трактування того, кого ви чекаєте уві сні. Якщо хлопчика – на вас чекають зміни. За більшістю сонників — приємні: збільшення доходу, вдале завершення угод, всілякі успіхи. Зміни можуть бути різного масштабу: від дрібних до таких, що докорінно змінюють життя. Є і не такі райдужні варіанти: плітки навколо особистого життя, розгляду, проблеми і навіть автомобільні аварії.

Вагітність дівчинкою трактується більш однозначно: якщо уві сні ви чекаєте на доньку — наяву на вас чекає гарна новина, несподівана приємна подія або подарунок.

Сон про вагітність двійнею точного тлумачення не має. Варто задуматися, чи не з'явилося останнім часом у вашому оточенні лукавих людей, здатних доставити вам неприємності. Близнюки можуть говорити про назріваючий обман або зраду. З іншого боку, такий сон може пророкувати щастя, позбавлення від проблем і приємні клопоти.

Вагітність у сні
Вагітність у сні // leleka.com.ua

А ось трійня — майже напевно хороший знак, символ успіху в бізнесі і грошових придбань. Хоча, пов'язуючи цей сон з реальним особистим життям, можна виявити, що він символізує любовний трикутник.

Сняться сумні наслідки вагітності

Не завжди вагітність уві сні закінчується благополучно. Завмерла вагітність або народження мертвої дитини можуть засмутити вразливу дівчину, особливо, якщо вона і справді вагітна. Але, як правило, такий сон не свідчить про проблеми, і тлумачити його слід не так буквально.

Завмерла вагітність зазвичай говорить про якісь емоційні блоки, що заважають реалізації планів і проектів. Зазвичай це страхи і побоювання, пов'язані з подіями в житті подіями. Їх потрібно виявити і прийняти, при необхідності — опрацювати з психологом.

Позаматкова вагітність говорить про дрібні труднощі в житті, про конфлікти, з якими доведеться зіткнутися. Підсвідомість попереджає про подібні негаразди, щоб дати можливість з гідністю через них пройти. А ось народження мертвого немовляти означає, що від чогось, що здавалося важливим, належить відмовитися. У житті наближається завершення старого етапу і відкриття нових горизонтів.