Традиція вітати з днем ​​народження рідних, близьких і колег стара як світ. Тільки в різні часи мода на різні привітання має свої особливості і часто відрізняється від того, що було модним раніше, і того, що буде популярним незабаром. У свій час були неймовірно поширені нові яскраві листівки великих форматів, в інший – смс-повідомлення з віршами.

У наші ж дні віршовані привітання залишилися найбільш популярними у людей більш старшого віку. Молодь частіше воліє просто писати побажання, що складається з декількох слів просто від себе (або як ніби від себе, в залежності від ситуації), а не використовувати вірші і вітальні картинки. Кілька написаних особисто рядків сьогодні цінуються набагато вище, ніж знайдений в інтернеті вірш, написаний невідомим автором. Близьким людям прийнято дзвонити – це знак поваги.

Вірші завжди актуальні

З днем нарождення
З днем нарождення, pixabay

Разом з тим, є обставини, коли без віршів не обійтися, це і великі ювілеї, і привітання колег на корпоративі, і побажання хрещеникам, кумам, бабусям і дідусям. Всі вони, як правило, дуже приємно бувають зворушені теплими словами, які ви скажете їм особисто.

Також вірші такого роду часто використовуються, якщо запланована святкова шоу-програма та запрошений ведучий. А гості виходять привітати ювіляра (або просто іменинника) на середину і роблять це за допомогою мікрофона (не всі бувають до цього готовими).

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У таких випадках краще все-таки мати в запасі (вивчити напам'ять або підготувати для себе гарну листівку-підказку) гарне привітання, і у віршованій формі воно буде виглядати піднесено і яскраво. А гість не буде виглядати безглуздо, забувши слова або запинаючись, і завжди зможе підглянути у вітальний текст, підготовлений заздалегідь, коли буде говорити тост і бажати всіх благ імениннику.

Красиві привітання до дня народження у віршах і прозі російською мовою

Так як на сьогодні більшої популярності набувають привітання без рими, то пропонуємо вам не тільки віршовані побажання, але і звичайні гарні текстові побажання без рими (багато з них можна використовувати також і як тости).

Пропонуємо на ваш вибір чимало привітань з днем ​​народження для різних категорій іменинників: дівчині, чоловікові, братові, хлопцю, кумові, колезі, начальниці, коханому, рідним і близьким. Є короткі і довгі привітання, прикольні і серйозні, оригінальні і формальні. Впевнені, ви щось зможете підібрати для вашого іменинника.

Вітання для найкращої подруги

Дорогая моя и самая любимая подруга! С тобой мы прошли столько невероятных запутанных дорог, успели увидеть как хорошее, так и не очень, но и сегодня мы остаемся лучшими подругами. Поэтому я очень хочу пожелать, чтобы все те пути, по которым ты собираешься идти дальше, были гладкими и ровными, чтобы не было на них никаких препятствий, чтобы никто не мешало тебе со скоростью ракеты нестись вперед. А если такие препятствия вдруг и появятся на горизонте, то будь уверена, что рядом с тобой всегда буду я, и вместе мы точно сможем все преодолеть, как было это уже миллионы раз! С днем рождения, моя дорогая! Я счастлива, что мы есть друг у друга!

* * *

От всей души поздравляем с днем рождения! Искреннее желаем чистой любви и, конечно же, счастья! Пусть судьба постоянно Вам дарит приятные и яркие сюрпризы. А жизнь пусть наполняется интересными и насыщенными событиями. Пусть всегда находятся силы и энергия для достижения желаемых вершин!

З днем нарождення
З днем нарождення, pixabay

* * *

С Днем рождения! Пусть сбываются все мечты, жизнь преподносит только яркие и красивые сюрпризы! Пусть судьба будет благосклонной и дарить исключительно хорошие моменты и подарки! Пусть все идет легко и непринужденно! Счастья, здоровья, любви и больших побед в этом удивительном мире!

* * *

Вітання для начальниці, колеги, знайомої жінки

С днем рождения поздравляю! Искренне желаю, чтобы Ваш дом наполнялся счастьем и теплом, а в душе пусть царит гармония и спокойствие. Пусть в сердце всегда живет любовь, а в мыслях – только позитив. Желаю, чтобы судьба Вам преподносила яркие подарки и наполняла радостными событиями! Безоблачного неба над головой и яркого ласкового солнца!

* * *

Вітання для близьких людей (для сестри, брата, хорошого друга)

Поздравляю тебя с днем рождения! Пусть в твоей прекрасной жизни будет много самых невероятных успехов! И всегда присутствует крепкое здоровье, а рядом будут верные и надежные друзья и близкие люди! Пусть твой чудесный дом всегда остается теплым, уютным и наполненным счастьем! Вдохновения, любви, великих свершений и побед!

* * *

Вітання доньці, хрещениці, дівчинці, подрузі

С днем рождения тебя! Очень хочу, чтобы всё самое прекрасное притягивалось в твою чудесную жизнь, чтобы тебя очень ценили, опекали, берегли, поддерживали в любых начинаниях и безвозмездно дарили свою любовь. Здоровья тебе, прекрасной мечты и надежной опоры в этом непростом, но таком невероятном жизненном путешествии!

З днем нарождення
З днем нарождення, pixabay

Привітання для хлопчика

С днем рождения тебя, наш любимый маленький принц! Желаю расти добрым и хорошим помощником в семье, становиться сильным и смелым, хорошо учиться и с каждым днем быть все умнее. Будь маминым защитником и гордостью для папы! Искренне желаю, чтобы твои мечты и планы сбывались! Пусть у тебя в жизни все получается легко и счастливо!

* * *

Прикольне і оригінальне привітання-віршик для чоловіка

Поздравляю с днем рожденья,

С днем покупок и движения,

С днем подарков, тостов, водки,

Оливье, гуся, селедки!

Пусть уйдут за горизонт

Тучи, кризис, твой ремонт.

Пусть бензин подешевеет,

Кошелек потяжелеет.

Я желаю счастья, мира

И трехкомнатной квартиры!

Ну и завтра в 7 утра

Чтоб не ныла голова.

(pozd.org)

* * *

Привітання у віршах близькій жінці, дівчині

С днем рождения поздравляю!

Счастья я тебе желаю,

Света, солнца, доброты,

Чтоб была прекрасной ты.

Чтобы были в ней веселье,

Яркий смех и наслаждение,

Много добрых новостей

И, конечно, нас – гостей.

Чтоб мечты и все желанья

Исполнялись без труда.

Что могу еще добавить?

С днем рождения тебя!

(segodnya.ua)

* * *

Універсальне привітання з днем народження

Дней прекрасных и достатка,

Пусть здоровье бьет ключом.

А невзгоды и печали

Навсегда покинут дом.

Пусть удача, будто ангел,

Мчится всюду за тобой.

Чтобы сердце не тужило,

Пусть любовь сверкает в нем.

Пусть заботы станут легче,

Не исчезнет красота.

С днем рождения поздравляю.

Счастья, радости, добра!

(telegraf.com.ua)

Привітання з днем народження у віршах і прозі українською мовою

Ці привітання підійдуть, якщо вам треба привітати подругу, жінку, дівчину, чоловіка, кума і куму та інших іменинників. Кращі побажання і привітання українською мовою ми зібрали для вас в одному місці. Красиві, оригінальні в віршах і прозі привітання з днем народження.

* * *

Бажаю здоров’я, щасливої долі,

Удачі, кохання і грошей доволі.

Нехай в тебе буде усе як бажається,

Фортуна нехай лише посміхається!

(vseprovse.org.ua)

Троянди
Троянди, pixabay

Хай в Твої дороги не ввійдуть тривоги

І не стане горе на твоїм путі.

Доброта і щастя, вірність і кохання

Хай з тобою будуть у твоїм житті!

(vseprovse.org.ua)

* * *

В святковий день

Прийміть вітання

Та найщиріші побажання:

Здоров'я, щастя та добра,

Наснаги, успіхів, тепла.

І повсякденно, повсякчас

Хай буде все у вас гаразд!

(lux.fm)

***

З днем народження вітаю

Та нескромно побажаю

Заробляти так багато,

Щоб купити собі хату

За кордоном біля моря,

Жити там, не знати горя.

Ще автівку іномарку,

Може, власну там заправку,

Може, банк або завод,

Мати все без першкод.

Все, що бажане, купляти,

Що не день – відпочивати.

Тільки не забудь в турботах –

Завтра ж вранці на роботу!

(kp.ua)

З днем нарождення
З днем нарождення, pixabay

Від усьго серця вітаю з цим прекрасним святом! Хай у твоєму житті буде багато безмежного щастя і супроводжує все життя лише міцне здоров'ячко. Бажаю, щоб кожен день був сповнений добротою та щасливими моментами. Усміхайся частіше, це тобі неймовірно личить.

***

Зі святом тебе! Щиро бажаю, щоб усі сьогоднішні вітання, які пролунали і ще будуть лунати на твою адресу, неодмінно здійснилися. А я завжди допоможу тобі щодо втілення всіх твоїх мрій та яскравих планів. Завжди пам’ятай, що ти можеш розраховувати на мене в будь-якій скрутній і щасливій ситуації. Я завжди є і буду поруч, люблю тебе!

***

Бажаю в твій день народження мати як омога більше ось таких проблем: як правильно витратити мільйон, на якому морі грітися в холодну пору, яку модель Tesla вибрати. Адже без складнощів страшенно нудно жити! Найкращі мої вітання в цей чудовий святковий день!

***

Від щирого серця вітаю Вас з днем народження! І дуже хочу побажати, щоб Ваше життя було рясно вкрите цікавими і яскравими моментами і щасливими миттєвостями! Щоб у хвилини кислючого або гіркого, наче лимон, життя поруч знаходився коньяк або друзі з коньяком! Щоб у гаманці було стільки євриків, а в голові стільки крутих ідей, що доля б спостерігала за Вашим життям з відкритим ротом і не вмішувалася! І обов’язково, щоб будь-яка проблема могла вирішуватися сама собою швидко і легко без нервових та матеріальних затрат.

Красиві побажання завжди будуть актуальними, адже це прекрасний привід, щоб зв'язатися з людиною і сказати їй кілька гарних слів, а що із запропонованих вище більше вам до душі – вірші чи проза, дивіться вже за обставинами і вибирайте найбільш пригожі.

Іноді також прикольно відправити комусь милі оригінальні віршики для гарного настрою у святковий день, а іноді краще обійтися формально-офіційним побажанням. Також важливо пам'ятати, що для когось має велике значення, коли його просто вітають своїми словами, нехай хоч і коротко, а не надсилають придумані раніше кимось побажання і привітання у вигляді картинок. Такі прості пару рядків висловлюють щирість і повагу до іменинника від того, хто вітає.

До речі, поганим тоном вважається відправлення підготовлених заздалегідь картинок в особисті повідомлення і месенджери в соціальних мережах. Хочете когось привітати – напишіть невелике, але найкраще побажання від себе – від душі, і людина побачить, що ви не просто формально йому відписалися в святковий день, а дійсно подумали про нього і побажали щось хороше й актуальне саме йому. Адже найкращий подарунок – це щирий подарунок, а красива листівка з власноруч написаним текстом може тільки додати настрою!

Не забувайте також вітати своїх старших родичів, вони, як правило, дуже чекають дзвінка від дітей і онуків, їм вкрай важливо знати, що про них пам'ятають, що їх люблять і бажають їм добра. Вони будуть щасливі не тільки дзвінку, а й старій добрій поштової листівочці, яка підписана від руки щирими побажаннями здоров'я і довгих років.