Надзвичайний та водночас моторошний випадком стався у Харкові. Саме там правоохоронці затримали чоловіка, який відтяв своїй тещі голову, а потім викинув її у смітник.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Харківської області.

Як відзначається, до правоохоронців звернувся місцевий житель та розповів, що харківському шосе побачив, як його сусід несе мішок в підвал, на якому були сліди крові. А пізніше, коли зловмисник повернувся в квартиру, він вирішив перевірити мішок і побачив там жіночу голову.

Виклик поліцейських, фото: Патрульна поліція України
Виклик поліцейських, фото: Патрульна поліція України

Вже на місці поліцейським вдалося затримати зловмисника. За попередньої інформації, зять убив власну тещу, а голову відрізав та, сховавши у мішок, виніс. Вбитій, як відзначається, було 80 років і нібито у неї сьогодні був День народження. Що стало причиною такого зухвалого злочину, наразі встановлюється.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше в Україні з'явилася можливість зателефонувати на гарячу лінію для запобігання домашнього насильства

Також "Знай.ua" писав, що українська боксерка потрапила в ДТП на мотоциклі