Українцям подарують бонуси у вигляді додаткових вихідних у 2020 році. Про це повідомили у розпорядженні міністерства соціальної політики. Згідно з документом, в Україні передбачено кілька додаткових вихідних. Найближчий вихідний очікується в березні з нагоди Міжнародного жіночого дня.

Так, у березні 2020 року передбачено 10 вихідних – 9 звичайних і один додатковий. Оскільки Міжнародний жіночий день в цьому році припадає на неділю, то додатковий вихідний буде 9 березня, в понеділок.

Вихідні дні в Україні, postklau
Вихідні дні в Україні, postklau

Додаткові вихідні з березня по травень 2020 року:
-9 березня (понеділок);
-20 квітня (понеділок);
1 травня (п'ятниця);
-11 травня (понеділок).

Календар

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Відповідно до частини третьої статті 67 Кзпп, якщо святковий або неробочий день (стаття 73) збігається з вихідним днем, вихідний переноситься на наступний після святкового або неробочого. У цьому році українці будуть відзначати Великдень 19 квітня (неділя), відповідно 20 квітня (понеділок) – вихідний. П'ятниця 1 травня – вихідний з нагоди Дня праці. День перемоги 9 травня припадає на суботу, тому понеділок 11 травня також буде вихідним.

Згідно з розпорядженням Міністерства соцполітики №1133/0/206-19, всього в 2020 році в Україні вийде 9 державних і релігійних свят, і 5 додаткових вихідних.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше призовників перелякали фейковими повістками до лав ЗСУ онлайн.

Як повідомляв портал "Знай.ua", субсидіанти масово втратять пільги, кому приготуватися до екстреної перевірки.

Також "Знай.ua" писав, що вишуканий образ Олени Зеленської на прийомі у Папи Римського підкорив мільйони модниць, фото.