Популярний супермаркет АТБ у Білій Церкві, запропонував своїм клієнтам яблучка сумнівної репутації.
Про це повідомила на сторінці "Підслухано Біла Церква" одна з місцевих жительок Тетяна Гасюк:

Як вам такі яблучка з АТБ на Павліченка? - підписала вона своє фото

У коментарях вона стверджує, що яблука були твердими при покупці і не мали жодного характерного запаху, але як тільки жінка вирішила спробувати їх, вона стикнулася з проблемою. Спершу вона вирішила що це одне таке, а потім розрізавши всі жахнулася. Кожне з яблук всередині було гниле та виглядало мало апетитно.

У коментарях підтримали жінку і почали розповідати про свій неприємний досвід і навіть дійшли до висновку, що по всьому місту це може бути одна і та ж сама зіпсована партія яблук. А ще коментатори заявили, що в АТБ завжди гнилі фрукти і деякі принципово їх там не покупають.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше популярний супермаркет АТБ у Сумах, запропонував своїм клієнтам під маркою "Розумний вибір" досить дивний продукт.

Також "Знай.ua" писав, що у світі є багато страв більш небезпечних ніж немиті овочі та фрукти.