Чемпіонат з катання на звичайних побутових мисках пройшов на Закарпатті. На гірськолижному курорті Красія вперше разом із лижниками і сноубордистами каталися ентузіасти на "лаворах". Так на місцевому діалекті називають кухонні тазики.

20 учасників змагалися за першість у трьох номінаціях: найшвидший і самий довгий спуск, і парне катання в одній мисці. Учасники змагань кажуть, що влаштували таку акцію катання, аби показати всьому світу, що в Карпатах можна їхати на чому завгодно.

Карпати, кадр з відео
Карпати, кадр з відео
Карпати, кадр з відео

"Бажано, щоб ваш друг вас як можна сильніше відштовхнув, щоб це було швидко і феєрично. Акція для того, щоб показати, що в Карпатах є сніг, сюди треба їхати і що тут можна кататися на всім, чим завгодно", – говорить Марія Заболотна, учасниця змагань.

Карпати, кадр з відео

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Федір Шандор, співорганізатор змагань, зазначає, що кухонні тазики - дешевий вид спорядження. Це не дорогі лижі. Тут просто треба мати гарний настрій і все вдасться.

Карпати, кадр з відео

Нагадаємо, чотири тижні тому в Карпати таки прийшла зима. І туристи активно проводять свій відпочинок в горах.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що на Балі поїде кожен - блогерка показала лайфхак для любителів "мажорних" селфі.

Також "Знай.ua" писав, що Регіна Тодоренко в День закоханих опублікувала сімейне фото, на якому з'явилася разом з чоловіком і сином.