66-річний Богдан Винницький, професор Дрогобицького державного педагогічного університету імені Івана Франка, що на вулиці Стрийській, повісився у своєму кабінеті. В нього були проблеми зі здоров'ям та болі у голові.

Відповідно до інформації на офіційному сайті вишу, Богдан Винницький був доктором фізико-математичних наук, професором інституту фізики, математики, економіки та інноваційних технологій. Народився 22 червня 1953 в селі Чайковичі Самбірського району Львівської області.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Як виявилося на місці трагедії знайшли дві посмертні записки та спаковані в сумки речі. Тіло викладача знайшла лаборантка, яка прийшла вранці полити квіти.

Подивилася, що тут зачинені двері. Він ніколи їх не зачиняв. Я відкрила їх і побачила шнурок на дверях і перетягнений до ручки дверної — розповіла лаборантка кафедри Ольга Гаврилишин

У кабінеті було знайдено дві посмертні записки. На одній з них напис:

Все, що мені належить, міститься у трьох сумках і кульку. Решта – кафедральні речі

В іншій чоловік написав, що не може жити з постійним головним болем. Колеги кажуть, що не раз просили професора звернутися до лікарів, але він відмовлявся.

Хворів, але намагався всіляко не показувати цього, не видавати назовні — згадав завідувач кафедри математики Володимир Дільний

У чоловіка залишилися дружина і дві доньки. Родина благополучна й жодних конфліктів у ній не було. Тож можна лише гадати, чому самогубство сталося в стінах вишу.

Зазначається, що в університеті оголосили жалобу і запалили біля світлини професора свічку.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше у світі зросла кількість заражених і загиблих від коронавірусу

Також "Знай.ua" писав, що дивна смерть змусила здригнутися киян