У відомій українській мережі супермаркетів стався нещасний випадок. З'явилася інформація, що у львівському магазині "Сільпо", в прямому сенсі слова, "згоріла" на роботі одна зі співробітниць. Так, жінці 1965 року народження, яка працювала продавчинею, стало дуже зле на ранковій зміні.

Про це стало відомо завдяки повідомленню ГУ Держтруда у Львівській області.

Швидка допомога, фото: bilyayivka.city
Швидка допомога, фото: bilyayivka.city

"Жінка о 7:15 прийшла на роботу. Під час перевдягання в жіночій роздягальні у неї погіршився стан здоров'я — відняло мову і перекосило обличчя. Швидка медична допомога, яка прибула на виклик, забрала потерпілу до лікарні, де жінка померла. Ймовірна причина смерті - інсульт.", - зазаначаэться в повідомленні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Нагадаємо, раптово померла журналістка "Громадського" Ольга Шеремет, відома репортажами з Ради.

Як повідомляв Знай.uа луна китайського коронавіруса прозвучало в Дніпрі, місто заполонили люди у білих халатах і масках.

Знай.uа писав, помер режисер-аніматор Олег Педан, деталі загадкової загибелі.