З Російської Федерації прийшли вельми тривожні і, якщо чесно, очікувані новини. З'явилася інформація, що в місті Красноярськ у місцевої бабусі є нова "методика" щодо виховання онуків. Літня жінка не бачить різниці між домашніми тваринами та маленькими дітьми. Місцевих жителів налякала картина, коли бабуся вигулювала дитину на повідку.

Про це стало відомо завдяки відео, яке вже кілька днів гуляє мережкю, а також інформацією місцевих ЗМІ, які посилаються на дані правоохоронних органів.

За інформацією журналістів, красноярська поліція зацікавилася цією "нано-бабусею". Відомо, що опублікували відеозапис журналісти ТВК. На кадрах видно, що у дитини почалася істерика, але, судячи з усього, бабуся не особливо звертає на це увагу. Коли хлопець впав, вона поволокла його за ланцюжок, до якого його було прив'язано.

"Хлопчик пролежав на холодній землі кілька хвилин, перш ніж зміг заспокоїтися і піднятися. За даним фактом співробітники МУ МВС Росії "Красноярське" проводять перевірку. Поліцейські встановлюють особу жінки та дитини, з'ясовують всі обставини події", - повідомляють місцеві копи.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, копи зловили неадеквата, ламав немовлятам кістки.

Як повідомляв Знай.uа мами б'ють на сполох через жорстокого поводження з дітьми в садку Вінницької області.

Знай.uа писав, покликав на мультики: під Харковом пенсіонер збезчестив 9-річну дівчинку.