На Донбасі окупанти цинічно обстріляли місто Попасна, а також зруйнували тамтешнє кладовище, розбомбив його снарядом.

Про це повідомили у прес-службі ООС.

Відтак, як відзначається, під час обстрілів бойовиків на Донбасі, останні потрапили снарядом у кладовище та пошкодили 10 могил.

Фото з кладовища

"У результаті обстрілу збройними формуваннями Російської Федерації східної околиці міста Попасна із застосуванням ствольної артилерії калібру 122 мм пошкоджено понад 10 могил на міському кладовищі. Факт обстрілу кладовища ще раз підтверджує зневажливе ставлення представників збройних сил Російської Федерації до загальноприйнятих норм моралі. Зазначені дії у цивілізованому світі неприпустимі", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

Також в штабі ООС підкреслюють, що вони засуджують цинічний факт обстрілу міського кладовища та звертається до представників СММ ОБСЄ щодо фіксації зазначено факту.

Скріншот допису

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше