Вранці 18 лютого ворожі збройні формування Російської Федерації пішли в атаку на Донбасі. Внаслідок важкого бою, що станом на ранок 18 лютого триває у Золотого, ВСУ понесли важкі втрати.

Найманці Путіна спробували прорватися через лінію розмежування. Про це повідомили в прес-службі Операції Об'єднаних сил на Facebook.

Скріншот, фото з facebook

"Сьогодні в 5 ранку російські війська атакували українські опорні пункти в районі Золотого, зараз на 8.00 йде безперервний важкий бій із застосуванням всіх видів зброї, включаючи артилерію калібру 152 мм, міномети 120 мм", - йдеться у повідомленні.

Ворог на широкому фронті накриває бойові порядки 72-ї та 93-ї механізованих бригад в районі ділянки розведення Золоте-Горіхово-Новотошковка. На одному з опорних пунктів був близький бій з російською штурмовою групою. Українська артилерія відкрила вогонь у відповідь, підтягуються резерви.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Скріншот, фото з facebook

Як повідомили в ООС, окупанти ведуть обстріли по нашим захисникам із забороненого Мінськими угодами озброєння. Ворог застосовує міномети калібру 120 мм. Також противник веде вогонь з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів.

Нагадаємо, страшне диво війни: новонароджений малюк допоміг встановити особу загиблого на Донбасі батька.

Як повідомляв Знай.uа, найманці Путіна кинули пораненого дружка напризволяще: українські воїни підібрали, як підбитого собаку.

Також Знай.uа писав, рясу замінив камуфляж, а кадило — кулемет: як на Донбасі священик Україну захищає, відео.