Окупантам Путіна влаштували холодний душ. Цього разу група розвідників захопила в полон найманця російсько-окупаційних військ. Про це розповіли на офіційній сторінці ООС у Facebook.

Скріншот, фото ООС у Facebook

"Сьогодні, 27 січня, під час обстеження території між взводними опорними пунктами смуги відповідальності одного з підрозділів Об’єднаних сил українськими розвідниками було затримано представника збройних формувань Російської Федерації", - сказавно у повідомленні.

У затриманого 31-річного бойовика вилучили військовий квиток так званої ДНР, що свідчить про його належність до збройних формувань, які входять до складу російсько-окупаційних військ.

Найманець Путіна, фото ООС у Facebook

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

За словами найманця, він діяв у складі диверсійно-розвідувальної групи, яка мала на меті викриття позицій, спостережних постів та вогневих точок підрозділів ООС. Під час наступу на українських захисників та перетину лінії зіткнення бойовик підірвався на мінному загородженні, яке встановили російські окупанти. Лизоблюди Путіна з ворожої ДРГ кинули пораненого. Вони повернулися на свої позиції із втратами, але підірваному "напарнику" ніхто й не збирався допомогти.

Українські військовослужбовці надали важко пораненому затриманому окупанту медичну допомогу та доправили до військового шпиталю.

Наразі він перебуває під наглядом лікарів та надає свідчення про злочинні дії російської окупаційної адміністрації.

Документ найманця Путіна, фото ООС у Facebook

Один їз українців коментує ситуацію і зазначає, що чув, у них за провину у розвідку посилають, типу в покарання. Там по ходу вся група така. Натрапили на міну, кинули "товариша", та ще живого.

"Руки повідрубувать і на обмін!!!", "розвідники молодці!!! Сподіваюсь їх не посадять", "Наловіть їх побільше, щоб на наших хлопців поміняти", "Нахера взяли треба було добити, бо відпустять", - коментують користувачі.

Нагадаємо, страшне диво війни: новонароджений малюк допоміг встановити особу загиблого на Донбасі батька.

Як повідомляв Знай.uа прощайте, прапорщики: Зеленський схвалив закон про військові звання в армії.

Також Знай.uа писав, рясу замінив камуфляж, а кадило — кулемет: як на Донбасі священик Україну захищає, відео.