20 лютого у Козині Київської області невідомі спали автомобіль Ford президента асоціації підводного спорту, Предкова Станіслава Валерійовича.
Про це УНН повідомили у правоохоронних органах.

Серед ночі в Козині невстановлені особи підпалили автомобіль Ford, яким користується президент Федерації підводного спорту України.

В результаті пожежі автомобіль згорів повністю, врятувати його не вдалося. Ведеться розслідування. Наразі встановлюються обставини підпалу та розмір матеріальних збитків. Досудове розслідування розпочато за ст. 194 КК України (умисне знищення або пошкодження майна).

Підпал Товариства угорської культури в Ужгороді
Підпал Товариства угорської культури в Ужгороді

Станіслав Валерійович - радянський і український плавець в ластах, народився 1970 року, має доньку та двох синів.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

У 1987 році на юніорському чемпіонаті Європи завоював золото в пірнанні і на дистанції 100 метрів з аквалангом і естафеті 4 × 100 м плавання в ластах, а також срібло - на дистанції 400 метрів з аквалангом. Він багаторазовий призер чемпіонатів світу, Європи, СРСР і України.

Проживає в Києві. З 2005 року є Президентом Федерації підводного спорту і підводної діяльності України. Член Ради директорів CMAS .

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше у Львові встановили особу замовника підпалу авто журналістки Галини Терещук.

Також "Знай.ua" писав, що у Харкові сталася масштабна пожежа у багатоповерхівці