Прогноз від Наталки Діденко

Народний синоптик розповіла, що погода не збирається нас сильно дивувати якимись особливостями. Погода буде приблизно такою ж, як і в минулі дні, нічого нового не принесе нам п'ятниця. 21 лютого опади швидше за все будуть на Заході і в східних областях, за винятком Харківської. Але на решті території країни синоптик не прогнозує ні дощ, ні сніг. Вітер буде південно-західним, східним на півдні і на сході. Сильним він теж не буде, помірної сили.

Також до нас повернуться тумани, місцями, вони погіршать видимість, а ще можлива паморозь. Зараз над Україною антициклон. Температура вночі очікується від +3 до -3 градусів, а вдень від +4 до +8 градусів. Однак набагато холодніше буде за прогнозом народного синоптика на сході – від +1 до +4 градусів.

Погода в Україні, фото: Наталка Діденко Facebook
Погода в Україні, фото: Наталка Діденко Facebook

У столиці в п'ятницю Наталка прогнозує мінливу хмарність, відсутність опадів. Хіба що може трохи побризкати. Вночі температура опуститься до нуля, а вдень підніметься до +5 градусів в Києві. А от неділю ми чекаємо атмосферних фронтів, які ускладнять сильно погоду, принесуть опади та сильний вітер.

Прогноз від Укргідрометцентру

Укгідрометцентр повідомляє, що опади у вигляді мокрого снігу з дощем в західних областях, а також у Луганську та Донецьку. На решті території мінлива хмарність. Сильно знизиться температура на півдні – буде, як і скрізь, від +4 до +7 градусів. А найхолодніші ночі прийдуть на Захід – від +1 до -3 градусів. При цьому на сході теж буде трохи холодніше днем – від +2 до +5 градусів.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Як повідомляв Знай.ua, отримання пенсії скасовується, в найближчі роки українцям для отримання пенсійних виплат просто не буде вистачати стажу. Що робити в такому випадку і скільки буде коштувати покупка відсутніх років розповіли українцям.

Також Знай.ua писав, в мережу злили «неофіційні» заборонені фотографії з часів Радянського Союзу. Після цього будь-хто перестане мріяти повернутися назад, якщо раніше такі думки ще проскакували. Жах, бідність, дефіцит і алкоголіки.

Нагадаємо, евробляхери вже не знають до чого причепитися, в цей раз бунтують проти Ілона Маска. Олександр Черняхівський обурився тим фактом, що на електромобілі Tesla знижують ціни. Просить втрутитися в цей неподобство Верховну Раду.