У той час, поки чиновники радіють шикарному та веселому життю, прості українці намагаються вирвати шматок хліба, ціни на який щодня хитаються за прикладом гривні. Так, у містечку Пологи (Запорізька область) в супермаркеті АТБ місцеві жителі влаштовують справжні баталії через соціальні хлібобулочні вироби.

Про це стало відомо завдяки відеозапису, який опублікували в мережі очевидці цих хлібних боїв.

У цих місцях все далеко не просто, машина з хлібом приїжджає приблизно о 5 ранку, а щоб не пропустити "завіз" люди займають чергу затемна, чекають поки пройде прийом товару і, в прямому сенсі, виривають хліб, на полиці магазину він просто не потрапляє.

Варто також зазначити, що звичайний хліб коштує в межах між 9 і 20 гривень. Вартість соціального: батон білого — 2.10 грн і 4.20 грн, батон сірого — 4.55 грн.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, покупець АТБ ледь не проковтнув шматок скла з гострими краями, захований в сирі.

Як повідомляв Знай.uа АТБ, Billa, Сільпо — українців закликали бути обережними з рибою, хвороба забирає життя за лічені години.

Знай.uа писав, в магазині АТБ у покупця "випарувалася" величезна сума, хіба червоний цінник варто цього - жорстке відео.